Nicolai Tillisch
er en del af Hubben
Medlemmer af Hubben er erhvervets mest ambitiøse landmænd og fødevareproducenter. Derfor er Nicolai Tillisch fra Rosenfeldt Gods på Sydsjælland naturligvis med, og det er der en grund til.
"Vi er dygtige landmænd, og det skal vi blive ved med at være. Derfor er vi nødt til fortsat at udvikle vores erhverv. Både fordi det er gavnligt for os selv, og fordi samfundet bevæger sig, og der skal vi kunne følge med. Hvis vi tilmed selv er med til at finde løsningerne, frem for at tingene bliver bestemt andetsteds, vil vi opleve store fordele," fortæller Nicolai Tillisch.


Vi skal arbejde med en bredere pallette af erfaringer og ideer, så alle kan finde noget, der passer ind i netop deres virksomhed. Beslutninger er ikke bedre end det grundlag, vi har at træffe dem ud fra - flere perspektiver giver derfor mere kvalificerede beslutninger. Med det følger en højere grad af innovation, i sidste ende en bedre bundlinje.
Rosenfeldt Gods er et moderne gods på Sydsjælland, og forretningsområderne består af både skov, landbrug og et naturskønt jagtområde omkranset af hele 32 km kystlinje, der strækker sig helt til Knudshoved Odde. Derudover tilbyder Rosenfeldt Gods udlejning af selskabslokaler, overnatningsmuligheder i de hyggelige omgivelser samt bolig- og erhvervsudlejning.
Vil du vide mere om Hubben?
Skriv dine oplysninger her og så kontakter vi dig.
Hub for fremtidens fødevareerhverv
+45 8740 5508
bws@seges.dk
Made on
Tilda